3W Hyaluronic Eye Cream

69,00kr.

Huden omkring øjnene er det tyndeste og mest udsatte. Derfor er det vigtigt at være ekstra opmærksom på at huden ikke udtørrer og bliver udsat for alle de frie radikaler. (støv, forurening samt solens stråler.)

Denne creme bibeholder hudens naturlige pH balance samt beskytter mod de frie radikaler. 

Hyaluronsyrer er fantastisk til at tiltrække og bibeholde fugten i huden. Det er med til at forhindrer dehydrering samt er med til at fremskynde syntesen af kollagen og elastin i huden. 

Det vil sige på dansk, at cellerne bliver fyldt op, kollagen niveauet i huden bliver forbedret så huden bliver mere elastisk og ungdommelig at se på.

Adenosin  er med til at forhale ældnings processen i huden. Det er med til at minimerer de fine linjer.

Niacinamid (vitamin B3)  udjævner hudtonen og giver huden en forbedret elasticitet, samt stimulerer vores celler i huden, så de bliver mere fyldige og elastiske

Allantoin beroliger huden, giver masser af fugt samt har antiinflammatoriske egenskaber. 

40 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Den kan bruges af alle hudtyper.

Anvendelse 

Anvendes på afrenset hud.

En passende mængde produkt på ringefingeren og dup det på huden i opretgående retning.

Du kan også bruge den omkring munden, hvis du syntes du har tendens til lidt linjer.

Bruges både morgen og aften

Ingredienser

Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Niacinamide, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Cyclohexasiloxane, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Shea Butter, PEG-100  Stearate Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Caprylyl Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Allantoin, Xanthan Gum, Adenosine, Laureth-7 Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate(27ppm), Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Fragrance, Limonene

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3W Hyaluronic Eye Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *