Spring til indhold
Tilbud

3W Mucus Sleeping Pack

119,00kr.

En reparerende og fugtgivende sove maske.

Snegle sekret er en fantastisk ingrediens der er fantastisk til alle hudtyper. Det er med til at fugte, stimulere, minimere akne ar, pigmenteringer, fine linjer, samt har en beroligende og lindrende effekt på huden. Det er med til at genoprette hudens fasthed og elasticitet.

Oliven olie ekstrakt er fyldt med masser af mineraler og vitaminer, der er med til at minimere store porer, beskytter huden mod frie radikaler, samt har en evne til at lindre rødme og betændelse tilstand i huden.

Hyaluron syre er meget fugtgivende og trænger ned i alle hudlag og fylder celler og membaner med fugt, så huden bliver mere fast og ungdommelig at se på.

En super lækker gel, der hurtigt absorberes ind i huden og næste morgen er huden fugtet, mere fast og med en fornyet glød.

Alle hudtyper vil have glæde af denne.

100 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde creme i hele ansigtet.

Næste morgen vasker du overskydende creme af huden og fortsætter med dine faste hudplejerutiner.

Ingredienser

Water, glycerin, alcohol, carbomer, triethanolamne, peg, 60, hydrogenated castor oil, cyclopentasiloxane, phenoxyethanol, methylparaben, panthenol, sodium, hyaluronate, cellulose gum, snail secretion filtrate, olea europaea (olive)fruit extract, camellia sinensis leaf extract, disodium edta, fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3W Mucus Sleeping Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *