Spring til indhold
Tilbud

3W Water Sleeping Pack

119,00kr.

Fyld huden op med masser af fugt mens du sover og huden restituerer.

Denne lette tekstur er fyldt med skønne ingredienser, der gør en kæmpe forskel på huden mens du sover.

Hyaluron syre er meget fugtgivende og trænger ned i alle hudlag og fylder celler og membaner med fugt, så huden bliver mere fast og ungdommelig at se på. Udover er hyaluron syre en usynlig hinde der beskytter mod frie radikaler.

Rosenvand er en fugtgivende, antiinflammatorisk, beroligende, blødgørende og en kraftig antioxidant. Det er med til at give huden en fornyet elasticitet, lindrer rødme og irriteret hud samt en fornyet ungdommelighed og glød.

Lavendelekstrakt renser og nærer huden, fugter og opfrisker den, har opstrammende egenskaber, lindrer irritation, samt har en forhalende effekt på ældning af huden. Udover er lavendel en fantastisk duft til at berolige huden og sindet.

Rosmarinekstrakt fremmer hudcellefornyelse, forbedrer blodcirkulationen, udjævner hudtekstur, ideel til moden hud og bekæmpelse af aldersrelaterede ændringer.

En lækker natmaske, der kan bruges af alle hudtyper også uren og kombineret hud.

100 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde creme i hele ansigtet.

Næste morgen vasker du overskydende creme af huden og fortsætter med dine faste hudplejerutiner.

Ingredienser

water, glycerin, alcohol, carbomer, carboxymethylcellulose, panthenol, betaine, sodium hyaluronate, disodium EDTA, triethanolamine, ethanol, phenoxyethanol, PEG-60 hydrogenated castor oil, methyl paraben, rosemary extract, lavender extract, chamomile flower extract, purslane extract, fragrance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3W Water Sleeping Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *