Spring til indhold

Ample:N Hyaluron Shot Toner

159,00kr.

En lækker toner der er beriget med hyaluronsyre der med sine forskellige molekylestørrelse trænger ned i alle hudlag, og fylder huden, cellerne og membranerne op med fugt. Det er med til at give huden en fornyet glød og de fine linjer bliver formindsket.

Adenosin har en multifunktionel effekt på huden da det er med til at forhale ældning af huden, ensarter teksturen samt er med til at skabe en bedre fasthed i huden.

Ceramid øger fugten i huden samt er med til at beskytte mod de frie radikaler.

Trehalose forhindrer fugttab og beskytter celler mod udtørring. Det er med til at give huden en fornyet glød og elasticitet.

Xylitol Complex® (Coreana Cosmetics patent) normaliserer fugtniveauet i huden samt forhindre fordampning. En blødgørende og beroligende ingrediens der er med til at ensarte huden.

En lækker toner der udover at fylde huden med fugt også har en forhalende effekt på rynkerne.

Kan bruges af alle hudtyper, dog bedst til tør, anti aging samt dehydrert hud.

220 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Fordel toneren direkte på huden, i hænderne eller på en vatrondel.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Alcohol, Betaine, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Trehalose, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Saccharide Isomerate, Sodium Polyacrylate, Rhizobian Gum, Octyldodecanol, Hydrogenated Lecithin, Ceramide 3, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ample:N Hyaluron Shot Toner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *