Spring til indhold

ANUA Heartleaf 70% Intense Calming Cream

299,00kr.

En virkelig nærende og beroligende creme der holder din hud fugtet hele dagen og giver huden en skøn glød og fornyet elasticitet.

Med en høj koncentration på 70% Heartleaf Ekstrakt (kamelæonblad) der er med til at berolige irriteret, rødme fyldt hud, samt minimere acne, er den perfekt til alle hudtyper og især kombineret, rosacea, meget sensitiv hud. Det er en plante der har været anvendt i kinesisk medicin på grund af sine mange egenskaber

Adenosin, der hjælper med at reducere forekomsten af rynker, giver huden en fornyet fasthed og ungdommelighed.

Ceramide er med til at styrker hudens beskyttende fugtbarriere og øger hydreringen af huden, så huden føles glat og fast. Det er med til at beskytte huden mod de frie radikaler.

Panthenol er et provitamin der er med til at fugte huden, beroligende, anti inflammatorisk samt er med til at beskytte hudbarrieren mod de frie radikaler.

Den kan bruges af alle hudtyper både som dag-/natcreme.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Fordel en passende mængde direkte på huden.

Ingredienser

Houttuynia Cordata Extract (70%), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Vegetable Oil, Panthenol, Hydrogenated Lecithin, Dipropylene Glycol, Behenyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Glucoside, Cholesterol, Xanthan Gum, Adenosine, Ceramide NP, Glucose, Water, Ethylhexylglycerin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ANUA Heartleaf 70% Intense Calming Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *