Spring til indhold

Apieu Madecassoside Cream 2X

149,00kr.

Er din hud irriteret og meget sensitiv og tør?

Madecassoside er en fantastiske ingrediens, der er fyldt med antioxidanter. Det er med til at berolige huden, samt har en beskyttende virkning mod de frie radikaler.

5 slags centella asiatica ekstrakter,  der alle er med berolige og fugte huden. De er med til at oprette og genererer en sund og modstands dygtig hudbarriere, der beskytter mod de frie radikaler. Udover er Centella Asiatica antibakteriel og helende.

50% Cica vand er en ren fugtbombe der absorberes af alle hudlag og celler, så huden føles fugtet og blød hele dagen.

Niacinamide bliver mere og mere brugt i hudpleje produkter. Det er med til at ensarte huden, berolige, minimere de fine linjer, samt huden får en fornyet glød.

Adenosine er med til at minimere de fine linjer, genskabe en fasthed i huden, samt forbedre elasticiteten. Det er medvirkende til at din hud bliver mere ungdommelig at se på.

En super skøn gel, der hurtig absorberes i huden, uden at den føles klistret.

Alle hudtyper vil have glæde af denne creme.

Kan anvendes morgen og aften.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde produkt direkte på huden og fordel cremen i hele ansigtet.

Ingredienser

Centella Asiatica Leaf Water, Glycerin, Caprylyl Methicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Madecassoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dipropylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Caprylic/Capric Triglyceride, Centella Asiatica Leaf Extract, Water, Asiaticoside, Caprylyl Glycol, Caprylyl Glycol, Adenosine, Hydrogenated Lecithin, Disodium EDTA, Allantoin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Octyldodecanol, Echium Plantagineum Seed Oil, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apieu Madecassoside Cream 2X”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *