Spring til indhold

Aromatica Tea Tree Tonic

149,00kr.

Døjer du med fedtet hår og en hovedbund der tit er irriteret og klør?

AROMATICA Tea Tree Purifying Tonic 100ml hjælper hurtigt med at lindre ubehag i hovedbunden, såsom kløe, samtidig med at det hjælper med at bevare en renset hovedbund.

I stedet giver en hurtig spray af dette produkt en øjeblikkelig kølende fornemmelse, hvilket giver øjeblikkelig komfort til hovedbunden. Faktisk er formlen infunderet med mynteekstrakter, der hurtigt afkøler opvarmet, ubehagelig og irriteret hovedbund, hvilket giver en beroligende og forfriskende effekt. Desuden spiller tea tree en afgørende rolle i denne tonic ved at hjælpe med at lindre og kontrollere talgproduktionen, hvilket sikrer, at hovedbunden forbliver frisk hele dagen.

Salicylsyre hjælper med at fjerne tilstopning af porer og fjerne urenheder i hovedbunden. Dette er vigtigt for at opretholde et rent og sundt hovedbundsmiljø.

Ydermere er tonicen beriget med probiotika, koffein, andre planteekstrakter og vitaminer, som alle bidrager til at pleje og bevare en afbalanceret hovedbundstilstand.

Rosmarin blad ekstrakt er antiinflammatorisk, og er med til at opretholde en sund hovedbund.

Panthenol fugter hovedbunden, er antiinflammatorisk samt lindre irritationer i huden.

Denne tonic er designet til at være let og efterlader ikke håret fedtet og er velegnet til brug på både våd og tør hovedbund.

Dens alsidighed giver mulighed for daglig brug for at opretholde en renset, sund og rolig hovedbund eller som en hurtig, beroligende og forfriskende behandling, når din hovedbund har brug for lidt ekstra pleje

100 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Ryst før brug.

Fastgør sprayspidsen tæt til hovedbunden for at sprøjte jævnt over hele hovedbunden eller områder der trænger til lidt ekstra pleje.

Gnid produktet ind i hovedbunden for at få den bedste effekt

Kan bruges hver dag.

Ingredienser

Alcohol, lavandula angustifolia extract, melaleuca alternifolia leaf extract, mentha haplocalix extract, rosmarinus officinalis leaf extract, aqua, “mentha piperita oil, *melaleuca alternifolia leaf oil, panthenol, biotin, thiamine hci, pyridoxine hci, ascorbic acid, menadione, riboflavin, salicylic acid, menthol, bifida ferment lysate, lactobacillus ferment lysate, caffeine, *eugenol, rosmarinus officinalis leaf oil, glycerin, *limonene, ‘linalool, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aromatica Tea Tree Tonic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *