Spring til indhold

Bellflower Blueberry Perfect sunscreen SPF50+/PA++++

179,00kr.

Bellflower Blueberry Perfect Sunscreen SPF 50+ PA++++ er en hybrid solcreme (indeholder både kemiske og mineralske filtre), der giver beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

Blåbær frugtekstrakt er en naturlig ingrediens, der bruges på grund af sine kraftige antioxidanter og hudplejende fordele. Blåbær indeholder flere typer antioxidanter (kendt som polyfenoler), som ikke kun er sunde for din krop, når de spises, men også for din hud, når de påføres via hudplejeprodukter.

 

Niacinamid understøtter hudbarrieren (den ydre overflade af huden), øger dens elasticitet og forbedrer tekstur ved at minimerer porerne. Udover er det med til at balancere olieproduktionen, minimerer pigmenteringer samt giver huden et sundere look. 

Adenosin i hudplejeprodukter bliver mere og mere brugt, da det har vist sig, at det er med til at minimerer de fine linjer og give huden en mere ensartethed. 

Centella Asiatica Extract er en sårhelende plante med antiinflammatoriske egenskaber., fugter huden og øger antioxidantniveauet i huden. Udover er det med til at lindrer og berolige rødme og irritationer i huden.

En lækker solcreme der hurtigt trænger ind i huden og har ikke et hvidt skær. Samtidig med at den arbejder på de fine linjer og hudens ensartethed.

Den kan bruges af alle hudtyper.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes som sidste step i dine hudpleje rutiner.

Påføres på huden mindst 20 min før du går ud i solen.

Ingredienser

Water, Zinc Oxide, Dibutyl Adipate, Propylheptyl Caprylate, Cyclohexasiloxane, Dipropylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Butyloctyl Salicylate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Niacinamide, Caprylyl Methicone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Titanium Dioxide, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Triethoxycaprylylsilane, 1,2-Hexanediol, Polymethylsilsesquioxane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Adenosine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bellflower Blueberry Perfect sunscreen SPF50+/PA++++”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *