Bellflower Idebenone Brightening Gel Toner

189,00kr.

En skøn toner med en gel tekstur, der er nem at fordele i ansigtet, uden vatrondel. Den er enorm drøj, så et par dråber er nok til hele ansigtet.

Idebenone er en kraftig antioxidant der har 4 x kraftigere end C-vitamin. Der fantastisk til at minimerer fine linjer, ensarte hudtonen, reducerer pigment pletter samt giver huden en fornyet glød og elasticitet.

Hyaluronsyre er super til at fugte huden men også til at bibeholde fugten kapslet inde i huden.  Hvilket gør at huden ser mere sund og fyldig ud, samt hudbarrieren bliver forbedret og er med til at bekæmpe frie radikaler. 

Niacinamid er en super ingrediens, der bliver mere og mere brugt i hudpleje produkter og ikke uden grund.

Den er med til at minimerer pigmenteringer og røde akne ar, samt kontrollerer talgproduktionen. Udover er det med til at forbedrer hudbarrieren, minimerer fine linjer og forbedrer elasticiteten i huden. En ren mirakelmager.

Abrikos kerne olie har den egenskab at den er med til at eksfolierer huden blidt i overfladen, dvs at de døde hudceller bliver opløst. Samtidig med at det er med til at give huden et mere friskt look.

Rosa damascena blomsterekstrakt bruges ofte i tonere for dets beroligende egenskaber og dets evne til at opretholde hudens pH-niveauer.

En lækker toner, der kan bruges af alle hudtyper.

120 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes efter at huden er renset.

Du kan bruge den på en vatrondel, men da den er gel i teksturen, er det meget nemmere at bruge et par dråber i hænderne og klappe toneren ind i huden.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Glycerin, Camellia japonica seed oil, Niacinamide,  Sodium chloride, Butylene glycol, Lonicera japonica (Honeysuckle) flower extract, Cetearyl alcohol, Propolis extract, Oryza sativa (Rice) extract, 1,2-Hexanediol, Cetearyl glucoside, Hydrogenated lecithin, Caprylic/capric triglyceride, Ascorbic acid, Acorus calamus root extract, Perilla ocymoides leaf extract, Hydroxydecyl Ubiquinone, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Citrus aurantium dulcis (Orange) oil, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, PPG-26-buteth-26, Panthenol, Caprylyl glycol, Aniba rosaeodora (Rosewood) wood oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Foeniculum vulgare (Fennel) oil, Acetyl hexapeptide-8, Copper tripeptide-1, Palmitoyl pentapeptide-4, Tripeptide-1, Palmitoyl tripeptide-1, Hexapeptide-9, Nonapeptide-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bellflower Idebenone Brightening Gel Toner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *