Spring til indhold

Bellflower Niacinamide 15% Serum

149,00kr.

Bellflower Niacinamide 15% Serum er et beroligende og let produkt, der lysner og fugter huden for en sundere teint. Den udjævner hudtonen, lysner mørke pigmentpletter (forårsaget af solskader, acne-ar eller melasma), kontrollerer talgproduktionen og reducerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker.. Dens vandige tekstur absorberes let af huden.

15 % niacinamid er en super ingrediens, der bliver mere og mere brugt i hudpleje produkter og ikke uden grund.

Den er med til at minimerer pigmenteringer og røde akne ar, samt kontrollerer talgproduktionen. Udover er det med til at forbedrer hudbarrieren, minimerer fine linjer og forbedrer elasticiteten i huden. En ren mirakelmager.

Centella asiatica-ekstrakt er en skøn ingrediens der både beroliger og fugter huden. Samtidig er den også antiinflammatorisk og regenererende. 

Hyaluronsyre er super til at fugte huden men også til at bibeholde fugten kapslet inde i huden.  Hvilket gør at huden ser mere sund og fyldig ud, samt hudbarrieren bliver forbedret og er med til at bekæmpe frie radikaler. 

En serum der kan bruges af alle hudtyper.

30 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes efter toner og essence.

Tag 1-2 pump produkt. Direkte på huden.

Fordel serummet i hele ansigtet.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Niacinamide (150,000ppm), Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Methyl Gluceth-20, Panthenol, Carbomer, Tromethamine, Centella Asiatica Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Portulaca Oleracea Extract, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bellflower Niacinamide 15% Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *