Bellflower Retinol 0,2% Cream

179,00kr.

Bellflower Retinol 0,2% Cream arbejder effektivt for at mindske fine linjer og rynker, samtidig med at den bevarer en lækker og ensartet glød.

Det reducerer de synlige tegn på aldring på grund af følgende aktive ingredienser:

Retinol (0,2%) Velkendt som guldfuglen for anti-aging. Dens lille molekylestørrelse gør det muligt at trænge dybt ind i de indre lag af dermis, hvor den arbejder for at øge kollagenproduktionen, så huden ser ungdommelig ud. Den har også blide eksfolierende egenskaber.

Adenosin er med til at reducerer linjer ved at styrke kollagendannelsen i huden. Det forbedrer også acne på grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber.

Niacinamid er et derivat af vitamin B3, der er velkendt for sine lysnende og anti-aldringsfordele. Den er perfekt til at lysne pigmentering på grund af melasma (hormonelle mørke pletter), solpletter eller acne ar. Udover er den med til at give huden en fornyet elasticitet, minimere de fine linjer, samt giver huden en fornyet glød.

Er velegent til moden hud, akne ar og pigmenteringer.

Ikke alle kan tåle A vitamin, så det er en god ide at starte stille og roligt op, så huden tilvænner sig produktet.

Hver 2-3 dag tilfører du passende til en ært størrelse til ansigtet i de første 2 uger.

Dernæst kan du bruge det 1-2 dag i de næste 2 uger. Hvis din hud kan tåle den, kan du bruge den hver aften.

Du kan bruge den i hele ansigtet, men du kan også bruge den de steder der trænger til lidt ekstra fokus.

30 ml.

AVAILABLE

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, 1,2-Hexanediol, Octocrylene, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Peg-100 Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Cetearyl Alcohol, Tromethamine, Carbomer, Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Retinol(0.2%), Alcohol, Propylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 20, Allantoin, Xanthan Gum, Adenosine, Cholesterol, PEG-5 Rapeseed Sterol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Ceteth-3, Ceteth-5, Tocopheryl Acetate, Cetyl Phosphate, Coptis Japonica Root Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, BH

BEMÆRK: Undgå brug med C-vitamin eller produkter, der indeholder kemiske eksfoliering, da irritation kan forekomme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bellflower Retinol 0,2% Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *