Spring til indhold
Tilbud

Bellflower Vitamin C 20% Serum

69,00kr.

Denne serum er let i konsistenen, lysegul og klæber ikke. 

Med hele 20% ren C-vitamin, gør den underværker på huden.

C-vitamin er en super antioxidant i hudpleje og er med til at minimere pigmenteringer, ensarte hudtonen og teksturen, giver glød, fornyet elasticitet samt er med til at minimerer de fine linjer.

Udover er den med til at beskytte huden mod frie radikaler og hæmmer melanineproduktionen i huden.

0,1% ferulinsyre: En anden antioxidant, der bruges til at stabilisere C-vitamin og forstærke dets lysende effekt. Det hjælper også med at minimerer pigmentpletter og fine linjer.

Hyaluronsyre er super til at fugte huden men også til at bibeholde fugten kapslet inde i huden.  Hvilket gør at huden ser mere sund og fyldig ud, samt hudbarrieren bliver forbedret og er med til at bekæmpe frie radikaler. 

Niacinamid er en super ingrediens, der bliver mere og mere brugt i hudpleje produkter og ikke uden grund.

Den er med til at minimerer pigmenteringer og røde akne ar, samt kontrollerer talgproduktionen. Udover er det med til at forbedrer hudbarrieren, minimerer fine linjer og forbedrer elasticiteten i huden. En ren mirakelmager.

En skøn serum, der kommer i en flaske der lukker al lys og ilt ude, så produktet ikke oxygerer.

Er du sensitiv i huden, vil denne serum ikke være at foretrække.

30 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes efter toner og essence.

Tag 1-2 pump produkt. Direkte på huden.

Fordel serummet i hele ansigtet.

Du kan bruge den morgen og aften, dog skal du være opmærksom på at hvis du bruger den om dagen, skal du huske solcreme, da din den gør din hud lysfølsom.

Ingredienser

Water, Propanediol, Ascorbic Acid(20%), Betaine, 1,2-Hexanediol, Polyglycerin-3, Tromethamine, Ethyl Ascorbyl Ether(3-O-Ethyl Ascorbic Acid), Ferulic acid, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Gardenia Florida Fruit Extract, Dextrin, Niacinamide, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Cynanchum Atratum Extract, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium, Hyaluronate, Potassium Hyaluronate

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bellflower Vitamin C 20% Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *