Spring til indhold

COSRX Acne pimple master 24 patches

(1 kundeanmeldelse)

49,00kr.

Disse plastre er det hemmelige våben mod bumser, urenheder og hudorme! Urenheder bekæmpes hurtigt, og helingen af ​​huden fremmes.

De små plastre er udviklet til intensiv behandling af svære pletter og betændte bumser (åbne bumser) i ansigtet. Som princip skal man ikke presse på bumser, da dette kan føre til ardannelse. Disse plastre reparerer den beskadigede hud og har en forebyggende virkning mod yderligere infektioner. 

Strukturen i Cosrx Acne Pimpel Master Patch minder om hydrogel-arkmasker. De er lette at bruge og holder hele dagen eller hele natten. 

En pakke indeholder 24 plastre i tre forskellige størrelser.

AVAILABLE

Anvendelse:

  • Anvendes på afrenset hud
  • Påfør et plaster på et udbrud
  • Lad det virke et par timer, før du tager det af

 

ingredienser

Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane 

1 anmeldelse af COSRX Acne pimple master 24 patches

  1. Lærke

    Ikke min favorit patch, men er super solid, alligevel. De var den første patch jeg prøvede, og har været enormt glad for dem, men har siden fundet bedre.
    De sidder ok godt fast (jeg plejer at vente et par minutter efter min sidste creme, før jeg sætter dem på), men de er lidt tykkere/mindre diskrete end andre på markedet. Fra CosRX vil jeg altid hellere købe deres Intensive. De er super tynde, har tilsat aktiver, tørrer ikke ud, og har en super smart, lidt aflang form.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *