Spring til indhold

Cosrx Advanced Snail Mucin Gel Cleanser

199,00kr.

COSRX Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser er en koncentreret, men skånsom rens, der styrker hudbarrieren og beskytter den mod eksterne faktorer. Derudover har den fugtgivende og nærende fordele, der efterlader huden ren og blød.

Udover dens nærende egenskaber har den en positiv effekt på hudfornyelsen, hvilket gør den velegnet til tør og følsom hud.

Snegle mucin indeholder en blanding af blandt andet hyaluronsyre, enzymer, kobberpeptider, zink og jern. Antioxidanter der er med til at gøre huden fyldig, minimering af de fine linjer samt fugtgivende.

Arginin består af aminosyre og antioxidant, der er afgørende for at opbygge kollagen og keratin i hud og hår. Huden bliver mere fast, linjerne bliver minimeret og hudbarrieren bliver mere intakt.

Glycerin er en multifunktionel ingrediens, der understøtter og vedligeholder en sund, modstandsdygtig hud. Optimerer hudens fugt, beskytter cellemembraner og lipider og beroliger irriteret hud.

En lækker rens der kan bruges af selv den mest sarte og sensitive hud.

150 ml.

AVAILABLE

✅ Køb dette produkt og modtag 9 Point - til en værdi af 9,00kr.💛

Anvendelse

Anvend en ært størrelse produkt.

Gør hænderne våde.

Skum produktet op og fordel skummet i hele ansigtet.

Skyl efter med lunkent vand eller du kan bruge en vaskeklud.

Ingredienser

Water, Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, 1,2-Hexanediol, Coco-Glucoside, Lauryl Betaine, Snail Secretion Filtrate, Arginine, Tromethamine, Potassium Cocoyl Glycinate, Fragrance, Carbomer, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Disodium EDTA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cosrx Advanced Snail Mucin Gel Cleanser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *