Spring til indhold

Cosrx Low pH good Night Soft Peeling gel

159,00kr.

Indfør en lille forkælelses ritual inden du går i seng om aftenen.

Er din hud sensitiv, lidt trist og grå og tør??

Denne peeling er velegnet til dig med sensitiv hud, da den er med en lav pH værdi. Det vil sige at den ikke irriterer huden, men opretholder den fugtig og næret.

Den er mild, den er duftfri og efterlader din hud med fornyet glød og blødhed. Udover at den fjerner alle dine døde hudceller, beskytter og booster den også din hud.

PHA er en mild eksfolierings ingrediens der opløser de døde hudceller og fjerner urenheder. PHA står for Poly-Hydroxy-Acid. 

Udover er der 3 forskellige slags hyaluronsyrer, der hjælper til at fugte huden, samt bibeholde fugten kapslet inde. Hyaluron syre, hjælper på hudens elasticitet, fine linjer, samt giver fornyet glød til huden.

Brug den 1-2 gange om ugen, som et fast ritual, og du vil hurtig se en forskel. Den giver huden glød, den minimerer pigment pletter, akne ar, fine linjer samt urenheder.

Kan anvendes af alle hudtyper

120 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde produkt og fordel det i ansigtet.

Masseres ind og i blide, cirkulære bevægelser kører du produktet rundt og der vil blive dannet små hvid krymmel, der er dine døde hudceller.

Ansigtet vaskes af med lunkent vand.

Det kan forekomme at der er noget af peelingen der sidder fast i hårerne i ansigtet. Du kan med fordel bruge en vandbaseret rens for at få det sidste af.

Ingredienser

water, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Cellulose, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyacetophenone, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Tromethamine, Niacinamide, Maltodextrin, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Pentylene Glycol, Lactobionic Acid, Papain, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Metabisulfite, Lactobacillus/Rice Ferment, Camellia Japonica Flower Extract

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cosrx Low pH good Night Soft Peeling gel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *