Spring til indhold

Cosrx Moisture Power Enriched Cream

249,00kr.

En virkelig intens fugtgivende creme der er med til at holde huden fugtet hele dagen, samt har en beroligende effekt på huden. Den cremede konsistens er med til at gøre huden silkeblød og ikke klæbrig.

B5-vitamin (panthenol) har til formål at styrke og beskytte hudbarrieren fra frie radikaler. Udover er det antiinflammatorisk, fremskynder heling, samt nærer i dybden.

Propolis ekstrakt er fantastisk til alt. Det er antibakteriel, helende egenskaber, beskytter huden mod de frie radikaler, samt er med til at genoprette en naturlig og fornyet glød i huden.

Ceramide styrker hudens barriere, beskytter huden mod fugttab, samt har en reparerende egenskab på huden.

Hyaluronsyre trænger ned i de dybe hudlag og fylder cellerne med den nødvendige fugt. Styrker og forbedrer elasticiteten og forhindrer tidlige fremkomst af rynker. Genopbygger mangel på fugt og eliminerer dehydrering.

En lækker creme, der kan bruges både dag og nat.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Fordel en passende mængde produkt i hele ansigtet.

Ingredienser

Water, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Vinyl Dimethicone, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Polymethylsilsesquioxane, Arachidyl Alcohol, Propolis Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyglyceryl-6 Stearate, Butylene Glycol, Carbomer, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Tromethamine, Dimethiconol, Caprylyl Glycol, Arachidyl Glucoside, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sucrose Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, Sodium Polyacrylate Starch, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Hyaluronate, Cholesterol, Hyaluronic Acid, Glycosphingolipids, Hydrolyzed Hyaluronic Acid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cosrx Moisture Power Enriched Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *