Spring til indhold

DA99 Overnight Lifting Eye Cream

149,00kr.

DA99 Overnight Lifting Eye Cream hjælper med at slippe af med fine mimiske rynker og øger vævets elasticitet markant. Styrker lipidlaget, opstrammer og øger de beskyttende funktioner i den tynde og sarte hud omkring øjnene.

Lindrer irritationer, reducerer hævelser og hjælper med at lysne mørke rande.

Adenosin strammer op, øger produktionen af ​​kollagen, hjælper med at minimere de fine linjer samt bremser ældningsprocessen. Stimulerer produktion af elastin i cellerne, der er medvirkende til at huden bliver mere ungdommelig og fugtet, samt de fine linjer bliver formindsket.

Galactomisis er et gærekstrakt, hvilket er rig kilde til peptider, aminosyrer og mineraler, vitamin A og B. Det er med til at fugte huden, opretholder en sund hudbarriere, der beskytter mod de frie radikaler, samt giver mere glød til huden.

Probiotika genopretter mikrofloraen i huden, der forbedrer celleregenerering og -fornyelse. De fine linjer bliver formindsket, huden bliver mere modstandsdygtig overfor de frie radikaler

Ginsengbærekstrakt er en kraftig antioxidant og en rig kilde til saponiner, som giver en stærk regenererende og foryngende effekt.

Kollagen fremskynder regenereringsprocesser, øger fasthed og elasticitet, fugter, samt huden får en fornyet glød.

Panthenol er med til at fugte, berolige, lindrer rødme og irritation og har sårhelende egenskaber.

Velegnet til alle hudtyper, dog bedst til anti aging.

30 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Kun til natten.

Anvendes på afrenset hud.

Fordel en lille bitte smule på hver ringe finger og dup cremen ind i huden.

Det kan også bruges omkring munden (hvis der er linjer)

Ingredienser

Purified water, panthenol, galactomysis yeast enzyme filtrate, lactococcus enzyme, dipropylene glycol, glycerin, niacinamide, collagen, chitosan, 1,2-hexanediol, ginseng root extract, ginseng berry extract, centella asiatica extract, adenosine, butylene glycol, betaine, hydroxyacetophenone, licorice root extract, bell root extract, angelica allure root extract, dipotassium glycyrrhizate.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DA99 Overnight Lifting Eye Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *