Dermanel Problematic Skin Toning lotion

129,00kr. 90,30kr.

Den milde toner indeholder naturligt ugtgivende ingredienser og Elixirosis™, Phytoginger Granule Complex™. Det er helt naturligt, og du vil opleve virkningerne af denne effektive toning lotion.

Elixirose™ der er et antioxidantkompleks (en panteret ingrediens ) hvilke stammer fra koncentreret havvand. Det er fyldt med mineraler og vitaminer der giver huden ro, regulerer sebum og talg, samt er med til at opretholde en naturlig pH værdi i huden.

Phytoginger Granule Complex™er udvundet af ingefær, der har en synlig og effektiv virkning på uren og kombineret hud. Det er antibakteriel og sørger for at der ikke kommer nye udbrud. Yderlig er det med til at få huden til at se ensartet og sund ud.

Aloe Vera ekstrakt er med til at give huden en kølende fornemmelse, samt er med til at fugte huden. Udover er Aloe vera fyldt med mineraler, der opretholder en naturlig pH værdi i huden.

Snegle Sekret er kendt for sine antibakterielle og antiinflammatoriske, fugtgivende samt opstrammende egenskaber.

En effektiv og fugtgivende toner, til dig med kombineret, uren og akne hud.

110 ml

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Enten kan du bruge en vatrondel eller du kan bruge toneren direkte på huden.

Dup forsigtigt toneren ind i huden.

Kan bruges morgen og aften.

Ingredienser

Distilled water, Elixirosis™ (Sea water extract), Distilled water, Tocopheryl acetate, Sodium hyaluronate, Phytoginger Granule Complex™, 1,2-hexandiol, Polysorbate 80, Glycerin, Panthenol, Camellia sinensis leaf extract, Scutellaria baicalensis root extract, Paeonia suffruticosa root extract, Portulaca oleracea extract, Hamamelis virginiana (witch hazel) extract, Betaine, Carbomer, Arginine, Aloe ferox leaf extract, Citrus paradisi (grapefruit) fruit extract, Snail secretion filtrate, Allantoin, Ginkgo biloba leaf extract

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dermanel Problematic Skin Toning lotion”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *