Spring til indhold

Etude Pore Primer Sebum Soak

179,00kr.

Forbedre og forlænge sliddet af din makeup med denne lette primer. Formlens marengslignende tekstur spredes let på huden uden at klumre. Primeren klæber godt til huden for at skjule forstørrede porer og sløre hudfejl. Den indeholder porøst pulver til at absorbere overskydende talg for en fløjlsagtig, oliefri finish.

Blød og let konsistens glider jævnt på din hud uden at blive kikset.

Tilbyder fremragende dækning til ujævn acnes og forstørrede porer.

Øger den varige kraft af basemakeup og giver en fløjlsagtig, ikke-fedtet finish.

 

Denne primer er ikke kun dit løbe-af-the-mill produkt; det er en skønheds-game-changer. Den glider ubesværet på din hud og skaber et sømløst lærred, der føles fjerlet for en strålende, vægtløs finish, der holder hele dagen. Den danser hen over din hud og dækker nænsomt porer og ufuldkommenheder med omhyggelig pleje, hvilket resulterer i en glattere teint. Føl dig selvsikker, da den smukt skjuler disse knopper og giver din hud en airbrush finish, der er intet mindre end perfektion.

 

Hvis der opstår irritation, skal du stoppe med at bruge og om nødvendigt konsultere en læge. Må ikke bruges på beskadiget hud og undgå at bruge på åbne ar. Holde utilgængeligt for børn. Opbevares på et tørt køligt sted, undgå direkte sollys. Undgå kontakt med øjnene, vask dine øjne grundigt med rent vand i tilfælde af øjenirritation, og søg om nødvendigt en læge. Brug med rene hænder.

 

Mattgørende effekt: Styrer ekspert olieproduktionen og bevarer en mat og fejlfri finish.

Poreminimering: Reducerer synligt forekomsten af porer, forbedrer hudens tekstur og klarhed til påføring af makeup.

Langvarig slid: Forlænger holdbarheden af makeup og holder den intakt og levende i timevis.

Letvægtsformel: Glider på huden med en fjerlet berøring, hvilket sikrer komfort og ingen ekstra tyngde.

30g.

AVAILABLE

✅ Køb dette produkt og modtag 8 Point - til en værdi af 8,00kr.💛

Ingredienser

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Methyl Trimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Silica, Caprylyl Methicone, Disteardimonium Hectorite, PEG-10 Dimethicone, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer,tocopheryl Acetate, Diisostearyl Malate, Titanium Dioxide (CI 77891), Triethyl Citrate, Silica Silylate

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Etude Pore Primer Sebum Soak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *