Spring til indhold
Tilbud

Eyenlip Green Avocado Rich Cream

89,00kr.

En lækker og lidt fed i konsistensen ansigtscreme, der er  baseret på avocadoolie.

Avocado ekstrakt nærer og fugter huden, samt har en stærk antioxidant effekt, der lindrer rødme og irriteret hud. Hudbarrieren bliver genoprettet, samt det er med til at bremse ældningsprocessen.

Udover beskytter denne creme mod frie radikaler.

Hyaluronsyre er med til at fugte huden, samt bibeholde fugten kapslet inde. Huden føles blødere og mere fast, samt elasticiteten bliver forbedret.

Sheabutter er en kilde til fedt, kulhydrater og proteiner samt fede aminosyrer. Den er med til at fugtet og give næring til huden. Udover er den med til at fremskynde helingen af inflammationer i huden

Niacinamid hjælper med at genoprette hudens elasticitet, giver huden ensartethed og hjælper med at bremse ældningsprocessen, samt det er med til at fugte huden.

Adenosine er en kraftig anti aging ingrediens, der bliver brugt mere og mere i hudplejeprodukter. Det er med til at minimere de fine linjer, samt giver huden en bedre elasticietet.

En fantastisk creme der kan bruges af alle hudtyper.

50 ml.

Udsolgt

Send email når produktet er på lager igen.

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Tag en passende mængde produkt og i cirkulære bevægelser smøres cremen ind i hele ansigtet.

Bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Propanediol, Cetyl Ethyl hexanoate, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Propylene Glycol Dibenzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Niacinamide, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Sorbitan Olivate, Vinyl Dimethicone, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Polyacrylate-13, Carbomer, Tromethamine, Fragrance, Polyisobutene, Biosaccharide Gum-1, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Sorbitan Isostearate, Hydroxyethylcellulose, Myristic Acid, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eyenlip Green Avocado Rich Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *