Spring til indhold
Tilbud

Eyenlip Kombucha Enriched Balm Cream

99,00kr.

Kombucha er fermerteret sort eller grøn te, der er sund både indvortes men også udvortes. Det er antioxidanter der beskytter huden mod frie radikaler, samt er med til at opretholde en sund og fugtet hud.

Shea Butter er en super ingrediens der både fugter huden men også tilfører en masse næringsstoffer. Huden bliver blød og får en fornyet elasticitet.

Ceramide genopbygger hudbarrieren samt opretholder fugtniveauet i huden. Det er med til at beskytte huden mod eksterne påvirkninger samt beroliger huden.

Niacinamide er en ingrediens der er med til at genoprette hudens elasticitet, giver huden en ensartethed, samt er med til at forhale ældning af huden.

En fantastisk 24/7 creme der er velegnet til dig der er tør og sensitiv i huden.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Tag en passende mængde produkt og fordel det i hele ansigtet – den er meget drøj, så prøv med lidt ad gangen.

Ingredienser

Water, butyrospermum parkii (shea butter) butylene glycol, glycerin, caprylic/capric triglyceride, polyglyceryl-3 methylglycose distearate, niacinamide, cetyl ethylhexanoate, stearryl alcohol, cetyl alcohol, cetearyl olivate, glyceryl stearate, dipropylene glycol, sorbitan olivate, camellia sinesis leaf extract (10ppm),saccharomyces ferment filtrate (10ppm), acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, arginine,1,2-hexanediol,hydroxyacetophenone, xanthan gum, adenosine, myristyl alcohol, lauryl alcohol,lavandula angustifolia (lavender)oil, ceramide NP

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eyenlip Kombucha Enriched Balm Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *