Spring til indhold
Tilbud

Eyenlip Peptide Cream P8

69,00kr.

Peptider bliver mere og mere brugt i hudpleje produkter og ikke uden grund. Det er en form for proteiner, der trænger dybt ned i alle hudlag og fylder cellerne op med fugt. Samtidig med at det er med til at genskabe hudens egne peptider, der gør at huden bliver mere fast, og de fine linjer bliver betydelig formindsket.

Udover at er det med til at kontrollerer produktionen af melanin (det der giver farve til huden), det er antiinflammatorisk og stimulerer blodcirkulationen.

8 peptider indeholder denne skønne dag og natcreme.

Cremen indeholder frugtsyre ekstrakter, der er med til at fjerne de døde hudceller, og giver huden en mere ensartethed og glød.

Panthenol og Allantoin er begge meget fugtgivende ingredienser, der er med til at give huden en form for beskyttelse mod de frie radikaler.

Niacinamide bliver mere og mere brugt i hudpleje produkter, da dens egenskaber er fantastiske. Det er med til at minimere pigment pletter, giver fornyet elasticitet i huden. De fine linjer bliver formindsket, samt en fornyet glød.

Duften er mild og diskret.

Alle hudtyper vil have glæde af denne creme.

50 ml

Udsolgt

Send email når produktet er på lager igen.

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde produkt på huden og fordel cremen i hele ansigtet.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Squalane, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Myristyl Stearate, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Stearyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Tromethamine, Urea, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Adenosine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Disodium EDTA, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Betaine Salicylate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, rh-Oligopeptide-1 (0.1 ppm), Phenoxyethanol, Acetyl Hexapeptide-8 (0.005ppm), Copper Tripeptide-I (0.005ppm), Palmitoyl Dipeptide-7 (0.002ppm), Palmitoyl Tetrapeptide-7 (0.002ppm), Palmitoyl Tripeptide-I (0.002ppm), Palmitoyl Hexapeptide-12 (0.002ppm), Palmitoyl Pentapeptide-4 (0.001 ppm).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eyenlip Peptide Cream P8”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *