Spring til indhold
Tilbud

Eyenlip salmon oil moisture essence mask

Original price was: 12,00kr..Current price is: 6,00kr..

En virkelig lækker sheet maske, der trænger dybt ned i alle hudlag og efterlader huden glat, blød og med en fornyet glød.

Lakseolie er en kilde til essentielle olier, aminosyrer, der fylder huden med fugt og har en evne til at give huden en fornyet glød.

Vitamin A, D og E er med til at beskytte huden mod de frie radikaler, de er med til at minimere de fine linjer, akne ar, giver huden næring og vitaliet.

Masken indeholder et kompleks af planteekstrakter: granatæble, figen, lavendel, havtorn, der alle er fyldt med antioxidanter og vitaminer, der minimerer, giver fugt samt efterlader huden med en fantstisk glød og fasthed.

Alle hudtyper kan bruge denne maske

25ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Fordel masken over hele ansigtet og lad den virke 15-20 min.

Tag masken af og lad essencen absorberes ind i huden.

Kan bruges 2 gange, ved at lægge masken tilbage i posen og lukke den til.

(skal bruges indenfor 2 uger)

Ingredienser

Water, glycerin, carbomer, triethanolamine, disodium edta, hydroxyethylcellulose, betaine, sodium hyaluronate, polysorbate 20, salmon oil (25mg), hippophae rhamnoides extract, punica granatum fruit extract, morus alba fruit extract, ficus carica (fig) fruit extract, lavandula angustifolia (lavander) flower extract, impatiens balsamina flower extract, phellinus linteus extract, trametes versicolor extract, centaurea nigra extract, phenoxyethanol, fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eyenlip salmon oil moisture essence mask”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *