Spring til indhold

Farmstay 24K Gold & Peptide Solution Ampoule Eyepatches

159,00kr.

Disse anti-aging øjenplastre med guld og peptider forynger huden intenst, øger dens fasthed og elasticitet, bekæmper eksisterende rynker og forhindrer dannelsen af nye. Virkelig nogle eyepatches der gør en forskel.

Chondrus Crispus Extract – en type rød tang, en plejende ingrediens, der fugter, opstrammer, reducerer rynker, regulerer og beroliger huden.

Acetyl Hexapeptide-8 – er med til at forhindrer dannelsen af mimiske rynker, udglatter huden og udjævner dens struktur. Dette peptid anbefales især til øjenområdet – undersøgelser viser dets potentiale til at forhindre dannelsen af mimiske rynker (kragetæer, panderynker).

Guld – besidder stærke antioxidantegenskaber, som effektivt neutraliserer frie radikaler. Det stimulerer huden til at producere ikke kun kollagen, men også elastin, som har en bemærkelsesværdig indvirkning på hudens fasthed og elasticitet.

Kollagen – også kendt som “ungdommens protein” er en meget populær ingrediens i hudplejeprodukter. Den nærer intenst, forbedrer fastheden og fugter dybt ned i alle hudlag.

Det løfter, opstrammer og øger hudens elasticitet

Allantoin – har lindrende og beroligende egenskaber mod hudirritationer. Det er med til at fugte og blødgør huden.

Niacinamid – er med til at ensarte huden, minimere de fine linjer, pigmenteringer og mørke rander. Udover er det med til at øge fugtniveauet i huden.

Adenosin –er foryngende og forhalende mod ældning af huden. Det er med til at stimulerer og øge produtkionen af kollaen og elastin i huden

Propolis-ekstrakt – er kendt for sine beroligende og antiinflammatoriske virkning på huden. Det lindrer irriteret og rødmefyldt hud, samt giver huden en fornyet glød

Fantastiske eyepatches der kan bruges af alle hudtyper

60 stk.

AVAILABLE

✅ Køb dette produkt og modtag 7 Point - til en værdi af 7,00kr.💛

Anvendelse

Anvendes under hvert øje, i panden eller næsefløjene.

Anbring eyepatchene på stedet(stederne)og lad dem virke 15-20 min, før de tages af.

Essencen skal have lov til at trænge ind i huden.

 

Ingredienser

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Allantoin, Niacinamide, Butylene Glycol, Calcium Lactate, Adenosine, Disodium EDTA, Synthetic Fluorophlogopite, Titanium Dioxide, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Red Iron Oxide, Fragrance, Sodium Hyaluronate, Propolis Extract, Hydrolyzed Collagen, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Soybean Oil, Sodium Oleate, Gold (0.00927ppm), Hydrogenated Lecithin, Acetyl Hexapeptide -8 (0.00463ppm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmstay 24K Gold & Peptide Solution Ampoule Eyepatches”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *