Spring til indhold
Tilbud

Farmstay Aloevera Perfect Sun Cream SPF 50+/PA+++

Original price was: 89,00kr..Current price is: 59,00kr..

En lækker bredspektret solcreme der har en let kosistens og trænger hurtigt ind i huden.

Aloe Vera er en ideel ingrediens i solcreme, da den er fyldt med mineraler og vitaminer der er godt for huden. Udover er Aloe Vera kendt for sin kølende effekt på huden, når den har fået for meget sol, myggestik, eller anden rødme.

Den unikke plante er fantastisk i en solcreme, da den er med til at fugte, beskytter mod UVA og UVB stråler, samt har en forhalende effekt på ældning i huden.

Centella Asiatica er både fugtgivende men også beroligende på huden. Det er antibakteriel og lindrer rødme og irritationer i huden.

Grøn te ekstrakt er fyldt med antioxidanter, beroliger og fugter huden. Har en helende og beskyttende virkning på huden.

En skøn solcreme alle hudtyper kan bruge.

Den har en fin ren duft og trænger hurtigt ind i huden, uden at efterlade et hvidt skær.

70 g.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på huden 20 min inden du skal ud i solen.

Kan påføres på huden efter behov, efter badning og sport.

Ingredienser

Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Mineral Oil, Glycerin, Titanium Dioxide, Isoamyl P-methoxycinnamate, Zinc Oxide, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, 1, 2-hexanediol, Beeswax, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Aloe Vera Leaf Extract (200mg), Morus Alba Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Green Tea Extract, Allantoin, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Brilliant Blue FCF, Tartrazine, Fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmstay Aloevera Perfect Sun Cream SPF 50+/PA+++”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *