Spring til indhold

Farmstay Black Garlic Nourishing Shampoo

119,00kr.

En shampoo med sort hvidløg – der nærer og styrker håret.

Den dufter ikke af hvidløg, men har en fin lækker duft.

Sort Hvidløg ekstrakt har den evne, at  det stimulerer hårvæksten, samt har en beroligende og antibakteriel effekt på hovedbunden.

Houttuynia ekstrakter og grøn te giver næring og fugt til hovedbunden. De er med til at genoprette den rette pH værdi i hårbunden, så der ikke dannes skæl, samt giver næring til hårrøddern

Salicylsyre er en effektiv ingrediens mod skæl og tør hovedbund. Den eksfolierer hovedbunden, så tør hud og skæl fjernes. Renser hårsækkene i bund og giver plads til vitaminer og olier kan trænge ned og give fugt.

Camellia Japonica frøolie er fantastisk til at give fugt til hårbunden. Den arbejder inde fra på hvert hårstrå, for at opbygge et stærkere og sundere hår. 

Den unikke blanding af planteolier, efterlader din hovedbund forfrisket og med en fornyet fugt og vitalitet.

Kan med fordel anvendes af alle hårtyper.

530 g.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes i vådt hår.

Tag passende mængde produkt der svarer til din hårpagt.

Masserer shampooen ned i hovedbunden 1-2 minutter og skyl derefter al skummet ud.

Ingredienser

Water, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Cetrimonium Chloride, Caramel, Sorbitol, Polyquaternium-7, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Houttuynia Cordata Extract, Perilla Frutescens Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, fragrance, Phenoxyethanol, Camellia Japonica Seed Oil, Panthenol, Salicylic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Disodium EDTA.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmstay Black Garlic Nourishing Shampoo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *