Spring til indhold

Farmstay Collagen Water Full Moist Rolling Eye Serum

89,00kr.

Huden omkring øjnene er meget sensitiv og tyndt. Det betyder at der skal mere fugt og beskyttelse til huden.

Denne øjencreme absorberes hurtigt ind i huden og er fyldt med hydrolyseret marine kollagen der forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Hydrolyseret gør at det trænger dybere ned i de forskellige hudlag og fylder cellerne op med kollagen.

Niacinamid er en multi ingrediens, der både er med til at fugte huden, men reducerer og minimere fine linjer og mørke rander. Det forøger elasticiteten og fastheden i huden.

De 3 kugler er med til at reducere puffy eyes, det virker beroligende og kølende, samt det giver huden ny energi og vitalitet.

En skøn og effektiv øjenserum, der kan bruges af alle hudtyper.

25 ml.

AVAILABLE

✅ Køb dette produkt og modtag 4 Point - til en værdi af 4,00kr.💛

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Husk at kører applikatoren i opretgående retning, så huden bliver stimuleret og de fine linjer bliver formindsket.

Ingredienser

Water, Glycereth-26, Glycerin, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Sea Water, Trehalose, Cyclopentasiloxane, Ammonium Acryloydimethyltaurate/VP Copolymer, Squalane, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen(25ppm), Vegetable Amino Acids(5ppm), Oat Amino Acids(5ppm), Butylene Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Poly sorbate 60, Carbomer, Arginine, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Adenosine, Disodium EDTA, Fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmstay Collagen Water Full Moist Rolling Eye Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *