Spring til indhold

Farmstay Green Tea Daily Perfume Bodylotion

119,00kr.

Parfume bodylotion til kropsfugtende og afslappende krop – meget fugtgivende indeholdende grøn tefrøolie og grøn teekstrakt giver en dyb fugtgivende følelse til tør hud og fugter huden for at gøre den fugtig og glat.

Hypoallergen, meget fugtgivende bodylotion indeholdende grøn tefrøolie og grøn teekstrakt giver en dyb fugtgivende følelse til tør hud og danner en fugtfilm, der gør huden fugtig og glat.

Forbedre hudens hydrering og friskhed med denne bodylotion!

• Indeholder ekstrakt af grøn te til at fugte og berolige huden

• Danner en fugtbarriere på huden

• Beskytter huden mod miljøpåvirkninger

• Subtil duft af citrus og grøn te

Parfume bodylotion hjælper med at fugte og slappe af kroppen

Hypoallergen, fugtgivende bodylotion indeholdende grøn tefrøolie og ekstrakt giver dyb hydrering til tør hud og danner en fugtfilm for at gøre huden fugtig og glat.

Den indeholder aminosyre (Lauroyl Lysine) for at hjælpe den med at trænge blidt ind i huden, og palmeolie/kokosolie-afledte ingredienser giver fugt til huden, der er træt af det ydre miljø.

330 ml.

AVAILABLE

Ingredienser

Water, Mineral Oil, Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Potassium Hydroxide, Lauroyl Lysine, Hydrogenated Lecithin, Cholesterol, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Disodium EDTA, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Fragrance (Parfum).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmstay Green Tea Daily Perfume Bodylotion”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *