Spring til indhold

Farmstay Real Avocado Nutrition Oil Serum

149,00kr.

Avocado olie er en skøn ingrediens til dine hudpleje.

En frugt der er fyldt med umættede fedtsyre, proteiner, mineraler og vitamin A, D og E, der alle er med til at give huden et boost af næring.

A vitamin er med til at minimere de fine linjer, hvor D vitamin er med til at stimulerer kollagen niveauet i huden. E vitamin har en beskyttende funktion, så de frie radikaler ikke ”angriber” huden.

Allantoin og Panthenol er begge meget fugtgivende og beroligende ingredienser, der sørger for at holde cellerne fugtet hele dagen. Det resulterer i at huden bliver mere fast og ungdommelig at se på.

Adenosine bliver mere og mere brugt når vi taler anti aging. Det er med til at minimere de fine linjer og sørger for at elasticiteten bliver forbedret.

En så lækker serum der kan bruges af alle hudtyper. Bedst til anti aging, tør og sensitiv hud. Den er let i konsistensen og absorberes hurtigt ind i huden og efterlader den blød og lækker.

100 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør 1-2 pump direkte på huden og med blide bevægelser fordeler du serummet i hele ansigtet.

Ingredienser

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Persea Gratissima (Avocado) Oil(0.1%) , Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Panax Ginseng Root Extract , Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract , Cnidium Officinale Root Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract , Houttuynia Cordata Extract , Allantoin, Panthenol , Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Polyacrylate , C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil , Phenoxyethanol, Arginine, Caprylyl Glycol, Carbomer, Xanthan Gum, Adenosine, Disodium EDTA, CI 19140, Fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmstay Real Avocado Nutrition Oil Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *