Spring til indhold

Heimish Moringa Ceramide Collagen Enriched Moisturizer

349,00kr.

En ultra-hydrerende fugtighedscreme, der synligt fylder, forbedrer udseendet af fine linjer og genopbygger tør og irriteret hud.

Formuleret med et plantebaseret kollagen der er med til at fugte huden, øge elasticiteten og fastheden i huden. Minimere de fine linjer samt har en evne til at give huden en skøn glød.

Eco Moringa Ceramide hjælper med at beskytte og genopbygge hudens fugtbarriere. Det er med til at beskytte huden mod de frie radikaler.

Anisfrugtekstrakt er fyldt med antioxidanter, der er med til at berolige og fugte huden, samt ensarter huden.

Vitamin E beskytter huden mod de frie radikaler, ensarter huden samt er med til at sparke til cellerne for en mere fasthed i huden.

En lækker let creme der kan bruges af alle hudtyper.

Den kan bruges som en 24/7 creme, men du kan også bruge den som en slags essence før din creme, for at give ekstra fugt til huden.

120 ml.

AVAILABLE

✅ Køb dette produkt og modtag 17 Point - til en værdi af 17,00kr.💛

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde produkt på huden og med blide bevægelser fordeles cremen i hele ansigtet.

Ingredienser

Water, Mineral Oil, Butylene Glycol, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Moringa Oleifera Seed Oil (3,920ppm), Carbomer, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Glycerin, Octyldodecanol, Oleyl Alcohol, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrolyzed Soy Flour, Collagen Extract (980ppm), Ceramide 4 (40ppm), Phytosphingosine, Hydrogenated Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Tocopherol (Vitamin E), Beta-Glucan, Centella Asiatica Extract, Fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Heimish Moringa Ceramide Collagen Enriched Moisturizer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *