Spring til indhold
Tilbud

Hubislab Moisture Max Hyaluron Complex 65% Ampoule

199,00kr.

En nærende, meget fugtgivende serum til meget sensitiv, dehydreret, tør og irriteret hud.

Den er med til at genskabe en fornyet elasticitet, genopbygge en sund og stærk hudbarriere, der beskytter mod frie radikaler, samt huden får en ungdommelig glød.

Natriumhyaluronat er en naturlig ingrediens, der er i stand til at binde store mængder vand. Får huden til at se sund, ensartet og med en fornyet fasthed.

Hydrolyseret kollagen er en type naturlig kollagen, der regenererer celler og forbedrer hudens elasticitet.

Dikalium Glycyrrhizat er en aktivt antibakterielt og antiinflammatorisk middel afledt af lakridsrod. Afbalancerer hudens pH, regulerer udskillelsen af ​​talg, reducerer hudirritation og indsnævrer porerne.

Sodium PCA er et naturligt fugtighedsbevarende middel, der trækker fugt fra luften for at øge dens fugtgivende kapacitet. Hjælper med at holde huden i fugtet hele dagen.

Rose Centifolia Hydrolate indeholder C-vitamin – en kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte hudcellerne mod de skadelige virkninger af frie radikaler og forhindrer solskoldning. På grund af dets astringerende egenskaber hjælper det med at indsnævre porerne og reducere rødme forårsaget af udvidede kapillærer.

En lækker serum der kan bruges af alle hudtyper

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Fordel ½ – 1 pipette direkte på huden.

Dup serummet ind i huden.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

aqua, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rosa Centifolia Flower Water, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Dipotassium Glycyrrhizate, Phenoxyethanol, Nelumbo Nucifera Flower Water, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate .

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hubislab Moisture Max Hyaluron Complex 65% Ampoule”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *