Spring til indhold
Tilbud

Innisfree Hyddrating Sleeping Mask with Green Tea

79,00kr.

Sovemasker er utrolig populært. 

Det er nemt, samt de er tilsat mange skønne effektive ingredienser der er optimalt for huden, når du sover. Huden regenerer bedst om natten når du sover.

Denne maske med masser af grøn te ekstrakt og grøn te olie, nærer huden intenst. Grøn te er kendt som antioxidant der er fyldt med aminosyrer og mineraler, der fugter og nærer huden. Samt grøn te er også med til at berolige huden.

Lactobacillus Germent Lysate, er regenererende samt beroligende for huden. Den går ind og sparker lidt til cellerne samt fylder dem med fugt.

Mandarinskræl ekstrakt har antibakterielle egenskaber.

Prickly Pear Ekstrakt, hjælper med at genoprette hudens elasticitet og reducerer de fine linjer i huden.

En let og lækker gel natmaske, der er nem at smøre i ansigtet – uden at det fedter og klistre. Mange bruger den som natcreme.

Kan med fordel bruges af alle hudtyper.

80 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde på huden i et tyndt lag.

Ingredienser

Camellia Sinensis Leaf Extract (70.13%), Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Dimethicone, Betaine, Trisiloxane, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), 1,2-Hexanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Fragrance / Parfum, Trehalose, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Lactobacillus Ferment Lysate

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Innisfree Hyddrating Sleeping Mask with Green Tea”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *