Spring til indhold

Isntree Chestnut BHA 2% Clear Liquid

199,00kr.

Mange døjer med forstørret porer og en uensartet hudtone.

Denne toner/eksfoliering er fantastisk til at minimerer porerne, giver huden en fornyet glød og ensartethed, samt er med til at regulerer talg og olie balancen i huden.

2% salicyl syre, er med til at fjerne døde hudceller, samt er med til at opløse sebum dybt nede i porerne.

Kastjanjeskals ekstrakt indeholder tannin, der har en super evne til at formindske store porer, reducerer sebum samt er med til at regulerer balancen mellem vand-olie niveauet i huden.

3 slags hyaluronsyre er med til at fugte huden i alle lagene, samt bibeholde fugten kapslet inde. Udover at opretholde fugtniveauet højt i huden, får det også huden til at se mere sund og ungdommelig ud.

Hvis du ikke er vant til at bruge BHA, anbefales det at bruge toneren 2-3 gange om ugen og så kan du optrappe, hvis du syntes din hud trænger til mere ”rengøring”.

Er god til kombineret hud, forstørret porer, uren hud samt akne.

100 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Du kan påføre toneren på en vatrondel, eller direkte på huden.

2-3 gange om ugen.

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Salicylic Acid, Castanea Crenata (Chestnut) Shell Extract, Sodium Hydroxide, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Allantoin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Isntree Chestnut BHA 2% Clear Liquid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *