Spring til indhold

Isntree Yam Root Vegan Milk Cream

289,00kr.

Der er så mange der døjer med tør og sensitiv hud og har svært ved at finde den rette creme, der hurtigt bliver absorberet, fugter huden hele dagen, samt genopretter deres ødelagte hudbarriere.

Denne creme har en lækker ”smør ”konsistens der hurtigt trænger ind i huden og holder den fugtet hele dagen. Den beroliger huden, samt har en genopbyggende effekt på hudbarrieren, så den beskyttes mod frie radikaler.

57% Andong Yam Rodekstrakt er med til at fugte huden. Det er en rod der er dyrket i barske omgivelser, så den er vant til at holde på væsken. Udover er den fyldt med aminosyrer, der hjælper huden til at komme på højkant igen.

5 slags ceramider der alle er med til at genoprette hudbarrieren, fugte samt beskytter huden mod de frie radikaler.

Havreekstrakt er fyldt med hudgunstige ingredienser, som beta-glucan, lipider, fedtsyrer og antiinflammatoriske egenskaber. Den beroliger og beskytter huden, hvilket gør den ideel til hud der er udsat for irritation og eksem.

Risklidekstrakt er Rrg på over 100 typer antioxidanter som vitamin E og ferulinsyre og omega fedtsyrer der er med til at hele huden, samt beskytte huden mod de frie radikaler.

Glyceriner en multi tasking ingrediens til sund hud, da det er med til at optimerer hudens hydrering, beskytter cellemembraner samt beroliger irriteret hud.

Kokos og sød mandel ekstrakt er fyldt med nærende ingredienser der er med til at efterlade huden blød, glat og gennemfugtet.

Super skøn crème der kan bruges af alle hudtyper, men speciel velegnet til dig med sensitiv, tør og ødelagt hudbarrriere.

Kan bruges af hele familien.

80 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde produkt på huden og fordel cremen i hele ansigtet.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Yam Root Extract (57%), Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Cetearyl Olivate, Purified Water, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sorbitan Olivate, Stearic Acid, Sunflower Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Root Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Laminaria Japonica Extract, Ceramide NP, Ceramide N S, Ceramide AS, Ceramide AP, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Cholesterol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Malt Extract, Simethicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Extract, Hydrogenated Lecithin, Citric Seed, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Isntree Yam Root Vegan Milk Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *