Spring til indhold

Jumiso All Day Vitamin Glow Boost

159,00kr.

Mangler din hud glød, lidt ekstra elasticitet og udstråling.?

Hvem kan ikke bruge det.

Denne toner indeholder skønne ingredienser der alle giver huden en ensartethed, en fornyet glød, minimerer fine linjer, akne ar og solskader.

Ascorbinsyre (C-vitamin) er fyldt med antioxidanter der er med til at give huden ensartethed, minimerer pigmenteringer, samt er effektiv mod de fine linjer. Udover er C vitamin kendt for at give huden et ungdommeligt look.

Niacinamid er udover at ”blege” solskader, pigment pletter, super til at balancerer fugt/olie i huden, den er med til at forbedrer elasticiteten i huden, samt det er med til at stimulerer kollagen niveauet i huden.

Panthenol(B5-vitamin) er meget fugtgivende samt har en beroligende virkning på huden.

En skøn toner, alle hudtyper vil have glæde af.

125 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde produkt på en vatrondel, eller direkte på huden. Dup det ind i huden eller med cirkulære bevægelser.

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Hippophae Rhamnoides Water, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Betaine, Panthenol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Allantoin, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Citric Acid, Tranexamic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyethylcellulose, Undaria Pinnatifida Extract, Perilla Ocymoides Seed Extract, Ascorbic Acid, Propanediol, Caprylyl Glycol, Camellia Japonica Flower Extract

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jumiso All Day Vitamin Glow Boost”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *