Spring til indhold

Jumiso All Day Vitamin Pure C 5,5 Glow Serum

219,00kr.

En ny serum der er med til at minimere pigmenteringer, giver glød til huden, samt reducere de fine linjer. Alle hudtyper vil kunne gøre brug af denne serum.

5,5% ren C-vitamin (L-ascorbinsyre) og 2% AA2G (Ascorbyl Glucoside) der er med til at forstærke virkningen af C-vitamin. Dette er medvirkende til at minimere de mørke pletter der findes i ansigtet, hænderne eller på brystet. Det er med til at stimulerer celledannelsen i huden, så elasticiteten bliver forbedret. Det er med til at skabe en fin, ensartet og jævn tekstur i huden.

Aronia frugtekstrakt er en af de såkaldte superfruit, der er fyldt med anitoxidanter. Det er med til at opretholde fugtniveauet i huden, samt minimere pigmenteringer og fine linjer. Udover er det med til at ensarte huden samt give glød.

Tocopherol er en slags understøtter til C-vitamin. Det hjælper med at ”falme”pletterne, samt er fugtgivende. Hudbarrieren bliver styrket og beskytter mod de frie radikaler.

pH værdien for denne serum ligger på omkring 3,95, hvilket gør at alle hudtyper  kan tåle denne C-vitamin serum.

30 ml

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Du kan bruge det morgen og aften – dog skal du være opmærksom på, at det er lysfølsom, så en solcreme på hvis du bruger det i dagtimerne.

Dup det direkte på huden. Enten hele ansigtet, eller de steder der skal have lidt xtra pleje i form af linjer, pigment pletter eller akne ar.

 

HUSK at flasken skal stilles i køleskabet, eller et mørkt sted, så det bibeholder alle vitaminerne.

 

Ingredienser

Aronia Melanocarpa Fruit Extract, Butylene Glycol, Ascorbic Acid, Ascorbyl Glucoside, 1,2- Hexanediol, Tromethamine, Alpha-Arbutin, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Xanthan Gum, Tocopherol, Ferulic Acid

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jumiso All Day Vitamin Pure C 5,5 Glow Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *