Spring til indhold

Jumiso All Day Vitamin VC-IP 1.0 Firming Serum

219,00kr.

Denne lille bombe fra Jumiso, både strammer op, giver ensartet hud, samt en fornyet glød.

En fantastisk serum, der kan bruges af alle hudtyper, uden at huden bliver irrriteret og rød.

Den booster hudens kollagen produktion, så huden bliver mere stram, elastisk og ungdommelig at se på.

Aronia frugtekstrakt er en af de såkaldte superfruit, der er fyldt med anitoxidanter. Det er med til at opretholde fugtniveauet i huden, samt minimere pigmenteringer og fine linjer. Udover er det med til at ensarte huden samt give glød.

Niacinamide er med til at give huden en ensartethed, minimere pigmenteringer, giver huden et løft, samt er med til at minimere de fine linjer.

Betaine og panthenol er begge meget fugtgivende ingredienser, der samtidig med beroliger huden.

Bakuchiol der er kendt som ”naturens Retinol”, der er en form for A vitamin, bare plantebaseret. Det er med til at minimere de fine linjer, giver huden fornyet elasticitet og glød. Bakuchiol kan selv dig med meget sensitiv hud tåle i forhold til Retinol.

C vitamin er fyldt med antioxidanter og har en super evne til at ensarte hudens struktur og tekstur. Det er med til at minimere fine linjer samt giver glød til huden.

En serum der efter 14 dage vil vise resultater.

Kan bruges af alle hudtyper.

30 ml

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Du kan bruge det morgen og aften

 

Dup det direkte på huden. Enten hele ansigtet, eller de steder der skal have lidt xtra pleje i form af linjer, pigment pletter eller akne ar.

Ingredienser

Aronia Melanocarpa Fruit Extract, Butylene Glycol, Propanediol, Betaine, Panthenol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Allantoin, Tocopherol, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Bakuchiol, Alpha-Arbutin, Ferulic Acid, Centella Asiatica Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jumiso All Day Vitamin VC-IP 1.0 Firming Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *