Spring til indhold

Jumiso Snail Mucin 88 + Peptide Cream

249,00kr.

Denne dag/natcreme har en silkbeblød tekstur der absorberes hurtigt ind i huden.

Et luksuriøst hudplejeprodukt der både nære og revitalisere huden. Den creme er pakket med potente ingredienser og byder på en lang række fordele.

Sneglemucinekstrakt (88%) er fantastisk til alle hudtyper. Det er med til at reparerer huden, minimerer fine linjer, akne ar. Det stimulerer cellefornyelse, hvilket er med virkende til en mere fast og ungdommelig hud.

Peptider er aminosyrekæder, der spiller en afgørende rolle i kollagensyntesen. Ved at stimulere kollagenproduktionen hjælper peptider med at forbedre hudens elasticitet, fasthed og ensartethed.  De fine linjer bliver minimeret samt en smuk glød.

Centella Asiatica-ekstrakt er rig på antioxidanter og har beroligende egenskaber. Det hjælper med at reducere rødme og fremme hudheling. Centella Asiatica-ekstrakt er især gavnligt til følsom eller irriteret hud.

Niacinamid (Vitamin B3) er fantastisk til at ensarte huden, minimerer pigmenteringer, solskader, røde akne ar samt styrker hudbarrieren.

Panthenol og allatonin fugter, beroliger samt forstørker hudbarrieren.

Fantastisk creme der kan bruges af alle hudtyper.

100 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Fordel en passende mængde direkte på huden og lad cremen absorberes.

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate (88%), Niacinamide, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Water, Triethylhexanoin, Phenoxyethanol, Cyclohexasiloxane, Carbomer, Ethyl Hexanediol, Arginine, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Xanthan Gum, Panthenol, Adenosine, 1,2-Hexanediol, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jumiso Snail Mucin 88 + Peptide Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *