Spring til indhold
Tilbud

Lebelage Dr. Cure Collagen Creme

Original price was: 129,00kr..Current price is: 99,00kr..

Fra 20 års alderen begynder det procentvis at gå ned ad bakke med collagen niveauet i huden. Derfor er det vigtigt at man allerede i en ung alder begynder at tænke på at opretholde collagen og elasticiteten i huden. Denne creme indeholder to slags collagen. Marine collagen der styrker og blødgør huden der er med til at forbedrer elasticiteten og fastheden i huden. Vegetabilsk collagen har en antioxidant effekt på huden, dvs at den forbedrer fastheden samt har en evne til at forhale ældning af huden. Adenosin er med til at minimerer de fine linjer, styrker dannelse af collagen niveauet i huden, samt har en evne til at forhindrer ældning af huden. Allantoin er en fantastisk fugtgivende ingrediens, samtidig med at den beroliger og styrker huden. En skøn creme der giver huden et mere ungdommeligt look, samt en mere spændstig hud.

70 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud. Påfør en passende mængde produkt i hele ansigtet og med cirkulære bevægelser arbejder du cremen ind i huden.

Ingredienser

Water, Glycerin, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Petrolatum, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Dimethicone, Beeswax, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Fragrance, Triethanolamine, Carbomer, Betaine, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Sodium Hyaluronate, Geraniol, Citronellol, Hydrolyzed Collagen, Vegetable Amino Acids, Proline, Hydroxyproline.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lebelage Dr. Cure Collagen Creme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *