Spring til indhold
Tilbud

Lebelage Dr. Cure Peptide Crème

99,00kr.

En lækker antiaging dag og natcreme der er fyldt med peptider. Peptider er med til at genskabe elastin og collagen i huden, hvilket gør at huden bliver mere fast, samt linjerne bliver minimeret. Udover er det med til at mætte huden med fugt og nyttige stoffer. Beta-gluca er en skøn ingrediens der fugter og giver næring til huden i de allernederste hudlag. Udover er det med til at give huden en fornyet glød. Panthenol og allantoin er begge fugtgivende ingredienser, beroliger huden samt har en regenererende effekt på ødelagt hudbarriere. Skøn dag og natcreme, der giver de fine linjer kamp til stregen. Den er cremet i konsistensen, men trænger hurtigt ind i huden, uden at efterlade den klistret. En creme der er ideel til antiaging.

70 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud. Påfør en passende mængde produkt i hele ansigtet og med cirkulære bevægelser arbejder du cremen ind i huden.

Ingredienser

Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Mineral Oil, Isohexadecane, Petrolatum, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Dimethicone, Stearic Acid, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Fragrance, Allantoin, Adenosine, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Panthenol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, 1.2-Hexanediol, Geraniol, Linalool, Butylene Glycol, Beta-Glucan, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Dextran, Palmitoyl Tripeptide-8.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lebelage Dr. Cure Peptide Crème”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *