Spring til indhold
Tilbud

Lebelage Dr. Cure Snail Creme

(2 kundeanmeldelser)

99,00kr.

En regenererende dag og natcgel med sneglemucin. Sneglemucin lyder godt i manges ører, men der er også mange der endnu ikke kan få sig selv til at bruge cremer tilsat denne ingrediens. Sneglemucin er så fantastisk til alle hudtyper. Den er med til at reducerer rødme i huden, fugter huden, antiinflammatorisk, beroligende, samt er med til at glatte ud. Det nærer huden med vitaminer og mikroelementer, der er fantastisk. Det er med til at stimulerer produktionen af collagen i huden. Hyaluronsyre fugter huden i alle lag, samt kapsler fugten inde, så den ikke fordamper i løbet af dagen. Det er med til at efterlade huden strålende og fyldig. Adonesin er en ingrediens der vinder mere og mere frem, da det er med til at bremse ældingsprocesser i huden. Allantoin fugter, beroliger og lindrer rødme og irritationer i huden. Ud over er det med til at genoprette en sund hudbarrierer. En skøn let gel, der hurtigt trænger ind i huden og gør underværker. Kan bruges af alle hudtyper.

70 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud. Påfør en passende mængde produkt i hele ansigtet og med cirkulære bevægelser arbejder du cremen ind i huden.

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, 1,2-Hexanediol, Fragrance, Sodium Polyacrylate, Snail Secretion Filtrate, Glyceryl Acrylate / Acrylic Acid Copolymer, Styrene / VP Copolymer, Adenosine, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Limonene, Linalool.

2 anmeldelser af Lebelage Dr. Cure Snail Creme

  1. Ptrolde (verificeret ejer)

    Først…forstår simpelthen ikke at en så lækker creme kan koste så lidt. Den er såå drøj og virkelig lækker at massere ind i huden, der efterlades blød og glat. Jeg synes dog den er mere geleagtige end end cremet. Dufter dejlig mild og gør en forskel på huden, der føles fugtet helt til jeg skal bruge den igen om aftenen.

  2. Yvonne (verificeret ejer)

    Super god produkt Dr.snail.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *