Spring til indhold
Tilbud

Lebelage Dr. Cure Vitamin C Creme

Original price was: 129,00kr..Current price is: 99,00kr..

Døjer du med solskader, pigment pletter, akne ar eller en hud der trænger til glød? C vitamin er kendt for sine antioxidante evner der er med til at give glød og ensarter hudens struktur. Udover forbedrer det elasticiteten i huden, samt giver en flottere teint. Niacinamid er med til at beskytte mod de frie radikaler, minimerer pigmentpletter samt styrer talg og sebum produktionen i huden. Samt niacinamid er mere og mere anerkendt som en multi ingrediens der hjælper alle hudtyper. Hyaluronsyre er kendt for at give fugt til huden, samt bibeholde den kapslet inde. Det er med til at genoprette en fasthed i huden Allantoin fugter og blødgør huden, samt er med til at lindrer irritation og rødme i huden. Adonesin minimerer de fine linjer, samt er med til at forhale ældningsprocessen der sker i huden. Havtornekstrakt giver øjeblikkeligt huden et strålende udseende, nærer og fugter. En skøn creme, der er god til dig med en manglende glød, pigment pletter samt fine linjer.

70 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud. Påfør en passende mængde produkt i hele ansigtet og med cirkulære bevægelser arbejder du cremen ind i huden. Kan bruges morgen og aften. Dog skal du være opmærksom på at hvis du bruger den til dagcreme, skal du huske at påfører solcreme på, da cremen er lysfølsom.

Ingredienser

Water, Mineral Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Beeswax, Niacinamide, Dimethicone, Stearic Acid, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Glyceryl Caprylate, Allantoin, Carbomer, Triethanolamine, Limonene, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Fragrance, Citral, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ascorbic Acid, Tranexamic Acid, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lebelage Dr. Cure Vitamin C Creme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *