Spring til indhold
Tilbud

Look At Me Teen Again Night Cream Retinol + Ceramide

Original price was: 179,00kr..Current price is: 149,00kr..

En natcreme er beriget med flere aktive ingredienser, da huden ikke bliver påvirket at forskellige stimuli, skidt og snavs, men får lov til at regenerere.

Denne natcreme er fyldt med to meget aktive ingredienser der er medvirkende til at de fine linjer bliver minimeret, hudbarrieren bliver intakt, samt huden får en fornyet elasticitet og fasthed.

Retinol (A-vitamin) Hjælper med at forbedre cellefornyelsen og stimulerer kollagenproduktionen, hvilket gør det til et kraftigt anti-aging middel, der virker i de dybeste lag af huden.

Ceramide genopbygger hudens fugtbarriere, øger hudens elasticietet samt får huden til at se mere ungdommelig og sund ud.

Niacinamide ensarter, minerer, opretholder en naturlig olie/talg produktion, samt er med til at genskabe en sund hudbarriere.

Tocopherol (E-vitamin) er med til at opretholde en sund hudbarriere, men er en super ingrediens der er med til at minimere de fine linjer.

En creme der er god til moden hud.

Cremen er let i teksturen, samt den kommer i en ”pumpe”, der er med til at holde den frisk i længere tid, samt meget hygiejnisk.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Tryk 1-2 gange på ”låget”, så cremen kommer op i midten.

Påføres hele ansigtet.

Ingredienser

Hydrogenated Polyisobutene, Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Cetyl Ethylhexanoate Skin-Conditioning Agent, Cetearyl Alcohol Surfactant, Niacinamide, Hexanediol, Cyclohexasiloxane, Panthenol, Dipentaerythrityl Hexa, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Olivate
Trehalose, Dimethicone, Sorbitan Olivate, Viscosity Increasing Agent
Behenyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Viscosity , Ethylhexylglycerin 7 Xanthan Gum, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Tocopherol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Look At Me Teen Again Night Cream Retinol + Ceramide”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *