Macqueen Make Up Remover for Lips & Eyes

59,00kr.

Macqueen Make Up Remover For Eyes & Lips er en lækker mild make up fjerner, der samtidig med at fjerne make up , også er med til at pleje huden omkring øjne og læber.

Risklid olie er en ingrediens der beskytter mod de frie radikaler, den er med til at begrænse dannelse af pigmenteringer, samt bevarer en sund og fugtet hud.

Centella Asiatica, er en lægeurt der har skønne egenskaber. Den er med til at give fugt til huden, berolige og lindrer huden, samt er antiinflammatorisk.

Agurke ekstrakt beroliger og fugter huden.

Det er en make up fjerner næsten alle hudtyper vil have glæde af. Dog vil jeg ikke bruge den hvis jeg er meget sensitiv.

80 ml.

AVAILABLE

Kategorier: ,

Anvendelse

Ryst flasken grundigt.

Påfør en passende mængde produkt på en vatrondel, og forsigtig start indefra og ud, med at tage øjenmake up af.

Når du er færdig med at tage make up af, kan du med fordel tage en svamp, eller vaskeklud med lunkent vand, og vask ansigtet efter.

Ingredienser

Water, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract , Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, CI 42090

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Macqueen Make Up Remover for Lips & Eyes”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *