Spring til indhold

Make p:rem Radiance Boosting C-Capsule Serum

249,00kr.

Denne serum indeholder små mikrokapsler med appelsin ekstrakt, C-vitamin derivater og E-vitamin der smelter ved kontakt med huden. Den er med til at ensarte, minimere fine linjer, pigmenteringer, solskader og akne ar.

66% Poncirus Trifoliata ekstrakt er hårdføre bitre appelsiner, der indeholder meget C-vitamin og antioxidanter afhjælper på pigmenteringer, solskader, akne ar og fine linjer. C-vitamin er med til at booste huden, samt giver en fornyet glød.

C – vitamin kombineret med arbutin og niacinamide er fantastisk til at lysne og ensarte huden. Det arbejder ikke kun på overfladen af huden, men arbejder nede i hudlagene på at forhale melanin dannelse samt yderligere skader i huden.

Derudover sænker det aktiviteten af enzymet tyrosinase, som er med til at danne melanin, når huden udsættes for UV-lys, hvilket er med til både at forebygge og minimere pigmentering.

Niacinamid virker effektivt på at styrke hudens elasticitet og reducere forstørrede porer og fine linjer. Derudover er det regulerende i forhold til sebum og talg i huden.

En lækker serum alle hudtyper kan tåle.

40 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Tag 1-2 pump og fordel det i hele ansigtet.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

aqua, Propanediol, Glycerin, Neopentyl Glycol Dicaprate, Niacinamide, Betaine, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Behenyl Alcohol, Poncirus Trifoliata Fruit Extract, Arbutin, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tranexamic Acid, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Chondrus Crispus Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Tromethamine, Tocopherol, Sodium PCA, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Melia Azadirachta Flower Extract, Sodium Phytate, Melia Azadirachta Leaf Extract, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Corallina Officinalis Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Make p:rem Radiance Boosting C-Capsule Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *