Spring til indhold

Mary & May Blackberry Complex Multi Sun Balm SPF 50+/PA++++

249,00kr.

En multi stick, der både kan bruges som solbeskyttelse, men også som primer og som en anti aging balm

Brombær kompleks der er fyldt med antioxidanter, hvilket er med til at sætte gang i hudens celler, forhaler ældning af huden, samt giver en mere fast og elastisk hud.

Jojobafrø olie er med til at fugte og gøre huden blød. Det giver huden et mere ungdommeligt look.

Blue Lotus Water er kendt for sine antiaging egenskaber. Det er med til at minimere de fine linjer, ensarter huden samt giver huden masser af fugt og lindring.

Bisabolol og tocopherolacetat er begge med til at blokere for UV strålerne, men de er også med til at formindske de fine linjer.

Virkelig en lækker balm, der ikke klistrer og shiner, men trænger hurtigt ind i huden og giver et frisk og lækkert finish.

Velegnet til moden hud, pigmenteret og normal hud.

10 g.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes ovenpå din dagcreme.

Du kan også bruge den til om natten, på de steder der trænger til at få lidt ekstra opmærksomhed i form af fine linjer.

Ingredienser

Cetylethylhexanoate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Synthetic Wax, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Isopropyl Palmitate, Dica Prilyl Carbonate, Butyl Octyl Salicylate, Diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoate, Ethylhexyltriazone, Tocopheryl Acetate, Polysilicone-15, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyltriazine, Vinyl Dimethicone , Ozokerite, Western Raspberry Extract, Jojoba Seed Oil, Blue Lotus Flower Water, Alpha-Bisabolol, Titanium Dioxide, Purified Water, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Poly Hydroxystearate/Sebacate, Butylene Glycol, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Coco-Caprylate/Caprate, Ethylhexylglycerin, Polyhydroxystearic Acid, Triethoxycaprylylsilene Phosphorus, 1,2-Hexanediol, Aluminum Hydroxide, Tocopherol, Ultramarine, Red Iron Oxide

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mary & May Blackberry Complex Multi Sun Balm SPF 50+/PA++++”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *