Spring til indhold

Mary & May Blackberry Compleks Glow Wash Off Mask

(1 kundeanmeldelse)

229,00kr.

Forkæl huden med denne lermaske, der fjerner døde hudceller og skidt og snavs, og efterlader huden lækker og ensartet, samt de fine linjer bliver minimeret.

Anthocyanin-rigt brombærekstrakt, er kendt for sine anti-aging egenskaber.  Det er med til at fjerne urenheder og døde huceller, samt har en evne til at forhale ældning af huden.

Canadisk gletsjerjord, Amazon White Clay og French Green Pink Clay absorbere urenheder og talg dybt ned I porerne, hvilket er med til at minimere porerne, samt ensarte hudstrukturen.

Allantoin og Hyaluronsyre er begge meget fugtgivende ingredienser, der fugter i alle hudlag og cellerne, samt de er med til at berolige huden.

En skøn maske, der efterlader huden med en blødhed, ensartethed og en fasthed. Den ungdommelig glød vender tilbage, og de fine linjer er minimeret.

Masken kan bruges til moden hud, normal, pigmenteret og hud der mangler glød.

125 g

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Fordel en passende mængde produkt i hele ansigtet – dog ikke for tæt på øjenene.

Lad den virke 10-15 minutter, før du vasker den af med lunkent vand.

Kan bruges 1-2 gange om ugen.

Ingredienser

Purified Water, Kaolin, Glycerin, Bentonite, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Western Raspberry Extract, Kelp Extract, Nasturtium Leaf Extract, Black Tea Extract, Hydrogenated Lecithin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Sweet Almond Shell Powder, Allantoin, Fructo-oligosaccharides, Maniquagan Clay, Beta-glucan, Canadian Colloidal Clay, Tocopherol, Yeast Fermentation Filtrate, Illite, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Montmorillonite, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide

1 anmeldelse af Mary & May Blackberry Compleks Glow Wash Off Mask

  1. Lisa Eggert Lebrecht (verificeret ejer)

    Jeg elsker masker jeg kan gå rundt med, men denne her slår dem alle, den strammer op, minimere de fine linjer, og efterladen huden så blød og lækker, og man får en lækker glød, den er min totale favorit

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *