Spring til indhold

Mary & May Gluconolactone (PHA)+Betula Alba Juice Cleansing Pad

199,00kr.

Disse fantastiske rense/eksfolerings pads er vidunderlige.

De renser huden, de fjerner skånsomt de døde hudceller, de fjerner urenheder dybt nede i porerne med PHA, og efterlader huden ren, fugtet og med en fornyet glød.

10% Birkesaft er tilsat for at berolige huden, lindre rødme samt give fugt til huden.

1% Gluconolacton er en peeling ingrediens der er så mild at den ikke giver irriteret hud, selv om du bruger disse pads hver dag.

MARY & MAY Gluconolacton (PHA) + Betula Alba Juice Cleansing Pad er et sæt dobbeltfunktionelle rensepuder, der renser huden, mens den skånsomt fjerner døde hudceller og urenheder dybt i porerne med PHA, og efterlader et lyst og gennemsigtigt udseende. Indeholder 10% birkesaft for effektivt at lindre og fugte…

Indeholder så meget som 10 % betula alba-juice a.k.a. sølvbirkesaft til at berolige huden og 1 % gluconolacton til skånsom eksfoliering, og disse rensepuder er en hurtig og nem måde at forkæle huden på. Massér forsigtigt med den prægede side for at fjerne døde hudceller og talg, og klap huden med den glatte side for ekstra fugt.

Allantoin er med til at holde huden fugtet, samt beskytte huden fra frie radikaler.

Den kan bruges af alle hudtyper også den sensitive og følsomme.

70 stk.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes som første step i din hudpleje rutine.

Anvend den ru side først (den med mønster) i hele ansigtet.

Derefter tager du den bløde side, og kan også bruges forsigtigt omkring øjnene.

Ingredienser

Purified Water, Betula Alba Juice (10%), Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Dipropylene Glycol, Gluconolactone (1%), Tromethamine, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-4 Laurate, Butylene Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Allantoin, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mary & May Gluconolactone (PHA)+Betula Alba Juice Cleansing Pad”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *