Spring til indhold

MEDIPEEL Collagen Super 10 Sleeping Cream

(1 kundeanmeldelse)

259,00kr.

Anti-aging natcreme med kollagen MEDI-PEELCollagen Super10. 

Den genopretter hudens fasthed og elasticitet men du sover. 

Cremen er kendetegnet ved den højeste koncentration af kollagen (10.000 ppm), der er i stand til at fylde hudens linjer, reducere dybden af ​​rynker og stimulerer også produktionen af hudens egen kollagen dannelse.

På trods af den dybe ernæring er selve cremen ret let og vægtløs i struktur. Det giver en mild køleeffekt og beroliger huden.

Om natten nærer og fugter produktet intensivt huden, leder fugt til de dybe lag af epidermis og bekæmper tørhed. Gendanner fasthed og elasticitet i væv og bremser aldringsprocessen.

70 ml.

AVAILABLE

Hovedkomponenterne er:

Hydrolyseret kollagen – forbedrer hudens generelle tilstand ved at udglatte og gøre huden elastisk, samt bevarer fugten i de dybere hudlag. 

Peptidkompleks – øger hudens fasthed og elasticitet.

Et kompleks af 10 typer superfødevarer (havre, hvidløg, spinat, rødvins ekstrakt, tomat, broccoli, grøn te, acai-bær, valnødder, blåbær) er kilden til et helt kompleks af makro og mikroelementer. Blødgør pigmentering forsigtigt, lindrer betændelse, toner, lindrer irriteret hud. Det har en kraftig antioxidant effekt på huden.

Squalane – fugter huden, har antioxidantegenskaber (det vil sige aldring) og beskytter mod de negative virkninger af miljøet, især snavs og sol.

Hyaluronsyre – skaber en usynlig barriere på huden, der forhindrer fordampning af fugt, forbedrer hudens struktur, fremmer regenerering af hudceller, reducerer fine rynker, gør huden glat og blød.

Aloe Vera – hjælper med at blødgøre huden og fjerne irritationer, fremskynder sårheling, har antiinflammatorisk virkning.

Jojobaolie er et unikt produkt, der har en meget gavnlig effekt på hudens tilstand. Olien har en regenererende, antiinflammatorisk, normaliserende virkning, eliminerer tørhed og dehydrering.

Allantoin – blødgør, fugter huden intens, hjælper med at indsnævre porer og normalisere produktionen af ​​talg, har antiinflammatoriske egenskaber, beroliger irriteret hud.

En fantastisk natcreme, der kan bruges af alle hudtyper.

Ingredienser

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Alcohol, Niacinamide, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Glycosyl trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Gellan Gum, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hydrogenated Polyisobutene, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Algae Extract, Myrothamnus Flabellifolia Callus Culture Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Thuja Orientalis Extract, Scutellaria Baicalensis Extract, TaraxacumOfficinale(Dandelion)Extract, Allantoin, Panthenol, Adenosine, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, sh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-3, sh-Polypeptide-16, Polylactic Acid, C12-14 sec-Pareth-7, OriganumVulgareFlower/Leaf/StemExtract, LavandulaAngustifolia(Lavender)Extract, RosmarinusOfficinalis(Rosemary)Extract, ThymusVulgaris(Thyme)Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Carbomer, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, ChondrusCrispusPowder, Synthetic Fluorphlogopite, Agar, TitaniumDioxide, Acrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymer, Mica, CI77491, TinOxide, Coceth-7, PPG-1-PEG-9LaurylGlycolEther, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyglyceryl-10 Laurate, Phenoxyethanol, Dipotassium Glycyrrhizate, DisodiumEDTA, Fragrance

1 anmeldelse af MEDIPEEL Collagen Super 10 Sleeping Cream

  1. Ptrolde (verificeret ejer)

    Jeg blev bjergtaget af alle de flotte ord der stå om produktet og det er bestemt ikke et dårligt produkt. Den er lidt som en gel og så bare lidt mere stivnet, det er som om man tager en klump i hånden. Så når den kommer på huden, føles den kølig og smelter på huden. Dog kan Jeg ikke med overbevisning skrive at den gjorde en forskel for mig og der er såå mange gode cremer som jeg hellere vil have, så ikke et produkt jeg køber igen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *