Spring til indhold

MIXSOON Bean Cleansing Oil

(1 kundeanmeldelse)

199,00kr.

Forkæl dig med den luksuriøse renseoplevelse af MIXSOON Bean Cleansing Oil, der ikke kun renser huden dybt, men også fugter uden irritation.

Dens lette flydende tekstur fjerner ubesværet makeup og urenheder og efterlader huden forfrisket og hydreret.

Beriget med en blanding af nærende bønneekstrakter, renser denne renseolie ikke kun effektivt, men giver også din hud en bølge af vitaminer og antioxidanter. Den blide, men effektive formel sikrer en grundig rensning uden at gå på kompromis med din huds naturlige fugtbalance.

Lactobacillus fungerer ligesom et skjold der beskytter huden mod frie radikaler og er med til at fugten bliver kapslet ind i huden.

Jojoba frø olie er med til at blødgøre og ensarte huden.

Masser af vitaminer og proteiner der beskytter og nærer huden.

Kan bruges af alle hudtyper.

195 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvend 1-2 pump olie til tør hud.

Fordel olien i hele ansigtet og arbejde gerne med den i 1-2 minutter for at opløse al skidt og snavs, samt sorte hudorme.

Vaskes af med lunken vand.

Ingredienser

Ethylhexyl Palmitate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Triethylhexanoin, Glycine Soja (Soybean) Oil (50,000ppm), Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Fragrance, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Water, Propanediol, Glycerin, Lactobacillus/Pear Juice Ferment Filtrate, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract (2.5ppm), Saccharomyces/Barley Seed Ferment Filtrate

1 anmeldelse af MIXSOON Bean Cleansing Oil

  1. vmjsky (verificeret ejer)

    Øv øv øv🥺 Jeg havde læst godt om denne oil rens og ville prøve den (sværger normalt til hado Labo, Manyo og Beauty of joseon) Men parfumen i den er SÅ KRAFTIG😖 at den svider på min hud også efter jeg havde brugt min vand baserede cleanser! Lugter af billig rengøringsmiddel!! Den ene stjerne man minimum skal vælge er for konsistensen.
    Så den bliver kun brugt til at rengøre mine makeup pensler.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *